Informatie en Tarieven

Er zijn 3 coachruimtes en een grote trainingsruimte / workshopruimte waar tevens, cliënten kunnen plaatsnemen / wachten aan een grote tafel. In de trainingsruimte kan ook collegiaal overlegd of geluncht worden. De trainingsruimte / workshopruimte is dus ook apart te boeken. Deze ruimte biedt plaats aan 10 personen. Voor meer info / reserveren over deze trainingsruimte kan je contact met ons opnemen.

Op de bovenverdieping bevindt zich een toilet en kleine keuken. Gebruik van spreekruimte is inclusief koffie (Nespresso Cups en/of gewone filter koffie), thee en kleine versnaperingen. In het hele pand is gebruik van WiFi gratis. Tevens is de Spar supermarkt 10 meter van ons verwijderd.

De coachruimtes zijn te boeken per kwartier van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 23.00 uur en op zaterdag en zondag van 8.00 tot 18.00 uur.

De trainings- / workshopruimte is direct gelegen bij binnenkomst. Het biedt een grote tafel waar 10 personen plaats kunnen nemen. De ruimte heeft een hoog plafond en is verlicht met zeer sterke lampen, uiteraard is er ook goede sfeerverlichting. Deze ruimte is dus ideaal voor workshops en trainingssessies. Optioneel kan er ook nog een beamer worden gehuurd. Wanneer je deze ruimte huurt zul je de enige in het pand zijn. De andere ruimtes kunnen namelijk nietgebruikt worden, aangezien deze ruimte tevens de ontvangsthal is. Wil je deze ruimte huren of wil je meer informatie neem dan contact met ons op.
De Boskamer is een afgesloten spreekkamer voor 2 personen. Er staan 2 comfortabele fauteuils en een kleine tafel. De ruimte is licht en sfeervol ingericht en zeer geschikt voor 1 op 1 gesprekken. Kan ook goed gebruikt worden als ‘concentratie werkplek’.

De Olijfkamer is gelegen op de bovenverdieping en is een ruime afgesloten spreekkamer (ca. 20 m2). Deze kijkt op de tuin en heeft een zeer rustige uitstraling. Ook deze coachruimte is voorzien van een spreektafel met meerdere stoelen waar overlegd kan worden met max. 4 personen. Er is een flip-over en een apart zitje voor 2 personen voor 1 op 1 gesprekken.

De Rozenkamer is gelegen op de bovenverdieping. Er is een zitje voor 2 personen voor 1 op 1 gesprekken. Er hangt ook een whiteboard in de ruimte.

Bekijk hier de ruimtes

 

 

 

 

Ook is het mogelijk voor een vast(e) dag(deel) voor een langere periode een coachruimte te boeken. Beschikbaarheid is voor die periode dan gegarandeerd en er wordt korting gegeven op het bovengenoemde tarief.

 

Informeer naar de mogelijkheden

 

 

 

 

 

Coachruimte-rotterdam is een activiteit van True Taste BV, met handelsnaam Carrierepoort. Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Rotterdam onder nummer 541757587. BTW-nummer NL8511.97.722.B01.